fredag 3 februari 2017

veckobrev v5

Hej,
Nu är fruktleveransen i sin ordning så skolan står för fruktintaget som vanligt igen.

Några påminnelser inför helgen och veckan som kommer:

Avlusningsdagar 3-5 februari
Kom ihåg att nu i helgen det är dags för avlusning!

Sportlov vecka 9, (27/2-3/3)
Ni som inte har lämnat in sportlovsblanketter kan göra det t.o.m. nästa fredag den 10/2.

Föräldramöte på tisdag
Föräldramöte, tisdagen den 7/2 mellan kl.18.00 -19.30, våning 3 i B-huset, alltså i F-klassernas klassrum och fritidsrum. VARMT VÄLKOMNA!

Veckan som gått:
Den här veckan har vi firat att vi har gått 100+ dagar i skolan. Vi inledde firandet med att göra 100 glasögon och ha en liten fest med grönsaker med dipp och så såg vi på 101 dalmatiner på engelska, tillsammans alla f-klasser. alla grönsaker tog slut och det var inte lite J. Förövrigt har vi gjort mosaiktavlor med 100 rutor, packetterat 100 olika saker i påsar som hänger på anslagstavlan i trapphuset, räknat till 100 tillsammans med fem hopp, 2 hopp och letat mönster i 100 rutan. Bokstaven Y fyllde vårt fönster med ylle, yogaprylar, yoghurtförpackningar och diverse Y saker. I grupperna har vi fortsatt att jobba med ”boken om mig” denna gång var det ”min favoritsak”. På ASL-lektionen har vi fortsatt skriva på iPad om våra favoritdjur. På engelskalektionen fick de träna på ”I can” och ”I can´t”.
Nästa vecka har vi inte grupper som vi brukar då Selima är på kurs på måndag och skall förbereda sig för att ha grupper i NTA = naturkunskap och teknik för alla, årets tema är ”fast eller flytande”. Vi börjar med det v 7.
  
Nästa vecka:
Måndag:    Skolan öppnar kl.9.00
Idrott, glöm inte gympakläder och handduk

Tisdag:         Elevråd 08.20
Bokstavsläxa Bb
Föräldramöte kl.18-19.30

Onsdag:     Engelska

Torsdag:     Matematik

Fredag:       Shiba


Trevlig helg!

Selima, Magnus, Barry och Susanne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar