fredag 20 januari 2017

Veckobrev V.3

Hej 

Nu är nästan alla utvecklingssamtal klara och vi tycker att det har gått jättebra. Alla har klarat de flesta av sina första mål som de skrev på äpplet vid skolstarten i höstas och nya mål är satta. Vi vill tacka för fantastiskt smidig vecka med alla samtal, ni har varit snabba på att boka in er på de tider vi erbjudit under kort varsel. Fint också att ni har låtit era barn få berätta allt de kan och är bra på, positivt och fokus på det som är bra, precis som dessa samtal skall vara och barnen var så duktiga, tipp topp! Hoppas ni känner er nöjda.

Den här veckan:
I övrigt har vi haft en vecka med ganska mycket matematik där vi har bildat levande tallinjer, skrivit siffror på olika tallinjer upp till 20. Ritat och räknat egna mattesagor i sina mattehäften och övat på "lika med" eller "inte lika med" med hjälp av de båda tecknen och kulor eller bönor.
På idrotten var alla jätteduktiga berättade Barry, vi har ett gäng pigga glada och samarbetsvilliga barn i FA vill vi lova, härligt. Ni får fråga dem vad de gjorde på gympan för i ärlighetens namn har vi inte frågat exakt vad de gjorde då IUP-samtalen har slukat väldigt mycket av vår uppmärksamhet.
Idag, fredag har vi förberett oss på nästa veckas bokstav som är Pp, något enklare att hitta saker på än nästkommande i alfabetet. Nästa vecka börjar vi med våra grupper igen på måndagar, onsdagar och fredagar, vilket vi ser mycket fram emot, det är väldigt bra att kunna arbeta i mindre grupper och det försöker vi göra så ofta det bara går, när alla pedagoger är på plats. 

Viktig information:

Synundersökningen med Inga är klar och hon hälsar att om man inte hör någonting från henne betyder det att allt är ok! Det betyder alltså att om det behövs några vidare åtgärder hör hon av sig till er.

Vi har haft fall av löss i klassen, kamma igenom ert barns hår och behandla direkt om ni hittar löss eller gnetter. Meddela oss så fort ni upptäcker löss så vi snabbt kan få bukt på spridningen. 

Vi har även fall av barn med vattkoppor, var vaksamma vid symtom som huvudvärk, feber, trötthet och röda prickar/knottror på kroppen, i hårbotten eller mun och hals. 

OBS!! Nytt Datum för kommande föräldramöte är 7/2 
 Datumet är ändrat från den 14/2 till 7/2, och tiden är kl.18-19.30. Formatet denna gång är diskussioner i blandade grupper över alla F-klasser.

Nästa vecka:

Måndag:   
Skolan öppnar kl.9.00
Grupper
Idrott, glöm inte gympakläder och handduk
SHIBA kommer tillbaka!

Tisdag:        
Svenska, bokstavsläxa Pp

Onsdag:     
Grupper
Engelska

Torsdag:     
Matematik

Fredag:      
Grupper
Fredagskul
SHIBA följer med någon glad filur hem!



Trevlig helg! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar