fredag 27 januari 2017

Veckobrev V 4

Hej,

Avlusningsdagar
Nu har vi förhoppningsvis fått bukt på lusepidemin som rådde förra veckan men för att vara riktigt på den säkra sidan så kommer nu en ny uppmaning till alla föräldrar som har barn i Stockholm stads skolor, avlusningsdagar 3-5 februari. Blanketter finns i en plastficka på dörren till FA´s klassrum.  

Sportlov
Snart är det tid för ett litet avbrott i skolarbetet med sportlov, anmälningsblanketter finns även de i en plastficka på dörren till klassrummet. OBS! Ta en blankett och fyll i oavsett om ni skall vara lediga eller vara på fritids på sportlovet som är vecka 9, (27/2-3/3) och lämna till oss senast den 10/2.

Föräldramöte
Påminner igen om kommande föräldramöte, den 7/2 mellan kl.18-19.30, vi kommer att hålla till på våning 3 i B-huset, alltså i F-klassernas klassrum och fritidsrum. VARMT VÄLKOMNA!

Veckan som gått:
På idrotten spelades det spökboll och alla tyckte att det var jätteroligt och Barry som höll i lektionen då Robson var sjuk var lyrisk över hur duktiga alla var och hur roligt även han tyckte det var.
Årets första klassråd där de nya representanterna Amir och Lou fick hålla i mötet. Vi pratade om klassens eget satta regler och åtgärdstrappan, vi har märkt att vi behövde färska upp minnet lite efter julledigheten.
Vi har arbetat och övat på bokstaven P, P-fönstret fylldes med massor av fiffiga saker på P. Vi har även gjort Papegojor som en morgonaktivitet, Pusslat, Pärlat och IPadat.
I torsdags hade vi öppet hus för de som skall börja i förskoleklass efter sommaren, några i klassen träffade kompisar från förskoletiden. Vi visade vad vi kan på morgonsamlingen och vi spelade tärningspel två och två med additionsräkning.
Tack för att ni skickade med frukt två dagar, de som hade med sig flera frukter var inte sena med att dela med sig till dem som glömt J. Nästa vecka from tisdag skall det vara ordning på leveranserna igen. Så om ni kan, skicka även med en frukt på måndag,

Nästa vecka:
Måndag:    Skolan öppnar kl.9.00
                      Grupper: ASL, MA, LK
Idrott, glöm inte gympakläder och handduk
Ta med egen frukt

Tisdag:         Vi firar att vi har gått 100 dagar i skolan

Onsdag:     Grupper
                      Engelska

Torsdag:     Bokstavsläxa Yy

Fredag:       Grupper
                      Shiba


Trevlig helg till er och era små juveler!

Selima, Magnus, Barry och Susanne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar